Susisiekite su mumis

999,5 įsitikinimai, žudantys tavo gyvenimą

42
Komentarai

Atėjo laikas atsikratyti klastingų laimės žudikų – įsitikinimų, trukdančių pasiekti aukščiausių rezultatų meilėje, versle ir … Pradėkime.

Įsitikinimas nr. 1: Jeigu antoji pusė elgtųsi taip kaip nori, tu tikrai būtum laimingas

Niekada nepamiršiu, kai vienas pažįstamas skundėsi, kad jo draugė nedaro jam oralinio. Vėliau jis skundėsi, kad jam nepatinka, kadangi ji tai darė su dantimis… Viena skaitytoja skundėsi, kad vaikinas jam neskambina, nerašo sms žinučių… Po kelių savaičių ji skundėsi, kad neduoda ramybės… Velniava kažkokia, ar ne? Ką tik paminėtose situacijose žmonės visa širdimi laukė, kol kažkas pateisins jų lūkesčius, o gavę, ko troško, suprato, kad norėjo kažko kito… Jie be reikalo pergyveno ir stresavo…
O kaip tu pasielgsi, kai gausi tai, ko norėjai? M? Kur garantijos, kad gavęs, ko nori, tikrai būsi patenkintas? Esu įsitikinęs, kad tavo poreikiai didės tol, kol suprasi, kad jau per vėlu…

Jeigu nori būti laimingas, turėtum ne tik sumažinti savo lūkesčius, bet ir pradėti dalintis jausmais, nesitikint nieko… ,,nesiruošiu duoti tam žmogui meilės – jis manęs vis tiek nepamils!!!” – išrėks žmogutis, turintis daugiau patirties už 36 metų vyrą, parašiusį šį straipsnį. Bet aš tokiems žmonėms nieko neįrodinėsiu. Mano tikslas kitoks. Tenoriu pasidalinti savo išgyvenimais. Matai, aš taip pat laukiau sms, skambučių. Bet vieną dieną mane tai užkniso – pakeičiau taktiką. Pabandžiau tapti žmogumi, kuris jaučia laimę ne imant, o duodant. Kad tai įvyktų, iš pradžių turėjau sumažinti lūkesčius. Pradėjau duoti… iš pradžių neturėjau ką… Bet vėliau… KALBU NE TIK APIE SANTYKIUS, BET IR APIE VERSLĄ, HOBIUS, DRAUGUS. Tu net neįsivaizduoji kaip pasikeitė mano gyvenimas!

Rezultatas: šiandien aš vėl pirmas parodžiau tau dėmesį – parašiau šį straipsnį. Padariau tai  nežinodamas, ar gausiu grąžą…. Aš tikrai neverksiu, jeigu tu nepaliksi apačioje komentaro! Esu įstikinęs, kad pasidalinęs su skaitytojais mėšlu, būsiu apmėtytas mėšlu! Mhmmm. Įdomu, o kokia substancija tu daliniesi su antrąja puse???

Negaunantiems pakankamai meilės pasakysiu štai ką:

Matyt, žmogus, kurio dėmesio nori, dar nėra sutikęs asmens, kuris parodytų, kaip reikia MYLĖTI… 

Įsitikinimas nr. 2: Tavo gyvenimas yra ne koks + tu turi rimtų problemų…

,,Aaaaaleeeeeeeeksaaaaaandraiiiiiiiii. Žinaiiiiiiiiiiiiii ašššššššššš tiiiiiiiikrai tuuuuuuuuriu proooooooobleeeeeeeeeeemųųųųų. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaug problemų. Laaaaaaabai daug…”  – pasiskųs lėtu balsu vienas iš pasiteisinimų magnatų. Mane visada stebino žmonės super lėtai pasakojantys apie problemas. Klausantis jų, atrodo, kad jie niekur neskuba… Turiu šiems žmonėms saldų žodelį. Štai jis:

Patikėčiau, kad turi rimtų rūpesčių tik tuo atveju, jeigu šį mano straipsnį skaitytum iš vienutės, skirtos kaliniams, kurie laukia mirties bausmės. O gal šią akimirką krenti žemyn degančiame lėktuve? Ar žinai, kodėl skundies? Tu Turi Pernelyg Daug Laiko + Esi Sušiktas Tinginys!

Ech…

Kažkas iš skaitytojų yra prasiskolinęs pinigų, todėl šiandien vėl ištaškys visas jėgas, skųsdamasis draugams dėl šūdino gyvenimo, o pavargęs išgers alučio ir pažiūrėjęs TV serialą arba krepšinį įšoks į lovytę, kad galėtų apsikabinti su geriausiu draugeliu, dėvinčiu įžūliai saldų vardą – miegutis…

O kaip tu elgies su problemom? Manai, kad turtuoliams viskas vazelinu patepta?

Vienas mano draugas kartą pasiskundė, kad šuo prišiko sraigtasparnyje… Ech… Apmaudu! Žinia apie tai sugadino jam visą savaitgalį! Vis dar manai, kad kiti žmonės turi mažiau problemų už tave?

Galbūt kiti žmonės turi šiokių tokių įrankių, padedančių spręsti problemas, bet tu būsi aukščiau už juos, jeigu išmoksi iš problemų išspausti naudą, kaip tai daro Dalai Lama!

Įsitikinimas nr. 3: gyvenimas tikrai pagerėtų, jeigu pasikeistų valdžia ir seime atsirastų protingesnių žmonių…

… esu sutikęs daugybę demagogų, kurie įrodinėjo man, kad jų partija tikrai gali. Kyla klausimas, kodėl aš vis dar nematau rezultatų? O gal politika tikrai GALI? Pažiūrėkime!

Įsivaizduok, kad vieną dieną Lietuvos piliečiai nubalsuoja už super tobulą partiją, kuri paverčia tavo miestą rojumi, kuriame viskas wow, o restoranuose net nereikia mokėti už maistą. Esu įstikinęs, kad atsirastų restorano lankytojų, kurie pasipiktintų padavėjos atnešta šalta sriuba… Esu šventai įsitikinęs, kad nemokamas maistas restoranuose ir žmonių perteklius pablogintų skrandžio logistiką… Ech… Abejoju, kad klientams patiktų laukti ilgose eilėse prie tualeto… Net jeigu politikai išspręstu ką tik paminėtą problemą, debesys vis tiek neprasisklaidytų – iš dangaus tebelytų lietus, o tai reiškia, jog kai kurie žmonės ir toliau jaustųsi šūdinai… Kaip matai problema yra smegenyse, o ne tik seime… Bet politika ir neturėtų pakeisti žmonių mąstymo – tuo turėtų užsiimti Š. Ministerija, kuri ne tik miega, bet ir knarkia garsiau už kiaulę… Beje, ministerijos abejingumą mes su tavimi išskrosime tiesiai ant operacinio stalo, žurnale ,,Šunsnukiai”, kuris pasirodys už gerų dviejų savaičių. Bus daug kraujo, bet, matyt, jis bus mano…

… negaliu daugiau tylėti…

Pažiūrėkime į šią problemą iš kitos pusės. Politika iš tiesų įtakoja mūsų gyvenimus, bet tik todėl, kad mes apie ją taip dažnai kalbame…

Beje, prieš baigiant kalbėti apie supuvusią politiką, ateities kartoms, kurios gims už daugyyyybės metų (žmonėms reikia laaaabai daug laiko, kad evoliucionuotų ir suprastų mano mintis), nusiųsiu žinutę – savotišką pranašystę, kuri skambės šitaip:

…Dar daugybę metų ore (televizijoje ir laikraščiuose) virė politinė sriuba, kuriai niekada nebuvo lemta išvirti… 

Įsitikinimas nr. 4: Jei tik turėčiau daugiau motyvacijos… 

Ar skaitei knygą ,,Vienuolis, kuris pardavė Ferrarį”? Šis kurinys man NEpatiko. Bet nežiūrint į tai, pasinaudosiu herojumi iš šios knygos ir papasakosiu apie jo praradimus bei atradimus.

Knygos herojus buvo ypatingas tuo, kad įsivarė nemažą dozę motyvacijos, todėl turėjo miiiiiiilžinišką norą dirbti ofise. Jis buvo užsidegęs labiau už bebrą – dirbo tiek daug, kad vieną dieną neteko sąmonės ir nukrito ant grindų. Taip jis atsidūrė ligoninėje. Šis įvykis pakeitė jo gyvenimą: aplinką, vertybes ir mąstymą. Jis pagaliau suprato, kad jam reikia ne motyvacijos, o….

Tu vis dar ieškai motyvacijos?

Ar žinai, kodėl tu nerandi motyvacijos uždirbti daugiau pinigų? Atsakymas: tavo smegenys vis dar nėra išdulkintos reklamščikų, norinčių, kad įsigytum jų daiktus! Tu nejauti motyvacijos uždirbti Ferrariui todėl, kad tu dar nesi vergas ir nesi pasiruošęs aukotis vardan metalo laužo… Tu vis dar esi blaivaus proto, štai kodėl dar niekas neprivertė tavęs siekti to, ko iš tiesų tau nereikia… Suprask mane teisingai, tikrai nemanau, kad yra blogai turėti Ferrari, bet kam tau jo, jeigu dar nesi laimingas???

Jeigu nori surasti laimę, turėtum išmokti laimės meno. Tai vienintelis kelias. ,,Bet aš nesu motyvuotas išmokti laimės meno” – kažkas pasakys. Šiam žmogui siūlau pasinaudoti žymiai galingesniais ir grubesniais įrankiais negu motyvacija! Apie šiuos įrankius jau rašiau viename iš straipsnių (spausk cia), bet noriu paboldinti:

Žmogų į priekį turi vesti ne motyvacija, o suvokimas…

Tai ne viskas.

Aš asmeniškai ėmiausi veiksmų, kai suvokiau, koks trumpas yra gyvenimas.
Alex-Monaco-pic

Matai, esu skolingas kūrėjui, kuris mane sutvėrė, todėl turiu planą grąžinti jam daugiau meilės, nei jis davė man. Tai nėra motyvacija, tai yra draugystė su kūrėju ir seksualiąja Laime, su kuria gan dažnai pasimyliu lovoje.

Įsitikinimas nr. 5: tau reikia daugiau patirties arba laiko.

Mano gyvenimas pasikeitė tik po to, kai supratau, kad negalima laukti daugiau patirties arba tinkamo laiko.

Kažkada aš nemokėjau rašyti. Bet norėjau išmokti, todėl pradėjau. Bet juk nemokėjau rašyti lietuviškai. Nežinojau, kur dėti nosines! Tiesą pasakius, net dabar man padeda draugės: Erika, Indrė. Esu labai dėkingas joms už tai.

Pamenu, kai prieš daugybę metų norėjau įkurti svetainių kūrimo studiją. Bijojau. Dvejojau. Laukiau daugiau patirties, žinių, pažinčių. Praradau daug laiko, bet esu laimingas, nes laiku suvokiau, kad daugiau negaliu laukti. Nelaukdamas, kol tapsiu misteris ,,tobulumas”, pradėjau internete skelbti paslaugas. Gavęs užsakymų, pasamdžiau kitas įmones, kurios profesionaliai atliko darbus. Tokiu būdu aš nenuvyliau klientų. Tuomet aš neuždirbdavau nei cento (viską atiduodavau tiems, kas aptarnaudavo klientus), bet su laiku įgijęs patirties, pats pradėjau kurti dizaino sprendimus. Taip gimė ADF studija, adf.lt, kuri dar ilgai kurs interneto svetainių dizainą, firminį stilių, logotipus.

Vis dar lauki, kol gausi diplomą?

Prisimink:

1. diplomas neturi rankų ir negali pats sukurti verslo!

2. Tu negali iššokti su parašiutu, neiššokęs nuo aukšto pastato arba iš lėktuvo.

3. Tu negali išmokti mylėtis, kol nepradėsi mylėtis.

4. Tu negali išmokti gerti pieno, nepabandęs gerti pieno.

Užteks laukti, gyvenimas nepaklus tau, kol negriebsi jam už ragų!!!
energija
Kaip griebti gyvenimą už ragų? Turiu žvėriškai didelį norą tau padėti, todėl nuolat primenu tau, kad turi judėti. O tu būk geras, nepamiršk dar dažniau užsukti į svečius šiuo adresu: www.facebook.com/AlexMonaco.lt

Įsitikinimas nr. 6: tikriausiai nesu laimingas, nes laimingi šunsnukiai  vis dar neatskleidė pagrindinės laimės paslapties.

Kai kurie mano, kad sėkmingi ir laimingi žmonės turi ypatingų paslapčių, kurias sužinoję akimirksniu taptų laimingi ir pasiektų svajonių. Yra ir tokių, kurie mano, kad Alex Monaco taip pat kažką slepia…

Ši diena ypatinga todėl, kad suinteresuotiems asmenims pagaliau atskleisiu laimės paslaptį!

Uch!!!

Pasiruošei?

Tu tikrai negirdėjai nieko panašaus!!!

Ar jau pasiruošei užrašų knygelę, kad užsirašytum paslaptį?

Vienas !

Du !!

Trys !!!

Šunsnukiai pristato,
giphy

DIDŽIAUSIĄ

GRANDIOZIŠKIAUSIĄ

LAAAAAAAIMĖĖĖĖĖĖS PASLAPTĮ!!!!!!!!!!

Taigi, Pristatau batus, sukurtus Skynet laboratorijoje. Šių ypatingai stilingų² batų padus sudaro 8 grioveliai, kurie profesionaliai neutralizuoja visas problemas! Jeee!!! BET TAI DAR NE VISKAS!!! Yra galimybė integruoti 9-tą griovelį, kuris suteikia batų savininkui super galių! Užsidėjusiam juos – gyvenimas pasikeis akimirksniu: veide pražys šypsena, aplinkiniai žarstys komplimentus dėl batų suteiktos tau charizmos! O Taip, tu tapsi laimingas!!! Alex Monaco batai išsprendžia visas problemas!!! Jėėėėėėėėė!!!!!!!!!

O dabar surimtėjam: Nejaugi patikėjai, kad yra daiktas, galintis padaryti tave laimingu? Na gerai, daiktai tikrai reikalingi mums: batai apsaugo kojas, automobilis padeda pasiekti tašką b, o sulčiaspaudė spaudžia sultis, tik: jeigu tu nemėgsti greipfrutų sulčių – jokia, nors ir paauksuota, sulčiaspaudė neprivers tavęs mėgautis greipfrutų sultimis!

Jeigu nemėgsti gyvenimo, jokia gyvenimaspaudė (net paauksuota, kuri išspaustų iš gyvenimo visas sultis – galimybes) neprivers tavęs mėgautis gyvenimu…

Kaip gera, kad monakiečiai (monaco.lt skaitytojai) jau subrendo pokyčiams ir supranta, ką noriu pasakyti. O tiems, kas vis dar ant sofutės ir mano, kad ponia laimė užsidėjusi raudoną mini sijonėlį pati ateis į jų namus, galiu palinkėti tik vieno –  l-a-a-a-a-bai didelio stebuklo! Panašaus į tą, kurį girdime pasakose!

Tiesa, pamiršau papasakoti apie kitus 993,5 įsitikinimus, kurie buvo paminėti straipsnio pavadinime. Bet jau esu parašęs daugybę jų knygoje ,,Laimingi šunsunukiai”, o apie kitus mes dar pakalbėsime. Aš dar ilgai laikysiu frontą. Mano dėžėje (esančioje galvoje) dar yra granatų. Aš vis dar turiu parako, todėl pasiryžęs kovosiu prieš žmonių vidinį skurdą. Tikiuosi, kad greitai tu prisijungsi prie manęs tam, kad išgerti šiltos arbatos apkasuose…

O gal norėtum prisijungti prie… ? Bum:

42 Komentarai

  1. Aurimas

    2016-08-22 at 22:11

    Dar viena BOMBA!!!

    • Kristina

      2016-08-22 at 22:20

      Tikrai PRITARIU 100% IR DAUGIAU!

  2. Kristina

    2016-08-22 at 22:19

    Labas..Ačiū Tau labai už Tavo straipsnius ir knygas !!!!!

  3. Gedas

    2016-08-22 at 22:42

    Su mielu noru norėčiau prisijungti, prrrrrieeeee VISUOTINIO SUKILIMO! Prieš žmonių liūdesį!
    Ir, kad su kiekviena dieną būtų vis daugiau besišypsančių žmonių aplink mus! 🙂

  4. Sandra

    2016-08-22 at 22:46

    Labas. Aciu Tau uz tai, kad daliniesi savo ismintim!!!

  5. Meile

    2016-08-22 at 22:55

    Aciu! Kaip visada atvirai ir teisingai…

  6. Jolanta

    2016-08-22 at 23:02

    Tikra tiesa…

  7. Linas

    2016-08-22 at 23:31

    Ačiū! Tavo dėka pajudinau sėdynę!

  8. Eglė

    2016-08-22 at 23:33

    Žmogauuu, tai yra kažkas nerealaus!

  9. Linas

    2016-08-22 at 23:53

    Dar dar dar 🙂

  10. Dekingas

    2016-08-23 at 00:09

    OMG tikrai Didelis ACIU!

  11. indre

    2016-08-23 at 00:32

    Patinka mintys,logika,pamastymai .kaskada buvau tolu nuo to.dabar tai artima.galiu tik padakyti aciy.idomu

  12. AS

    2016-08-23 at 01:11

    SUPER! 🙂

  13. Have a nice day:) fb public group

    2016-08-23 at 03:21

    Zymiai geriau nei obuoliai kepti tesloje, ACIU mokytojau kurio pamokas daznai praleidziu, nors ir zinau, kad kai kurios frazes visiskai kardinaliai pakeicia mano iskreipta ir nusistovejusi poziuri..

  14. Aldona Karalienė

    2016-08-23 at 08:32

    Manau, kad Jūsu savaitinių paskaitų reikėtų SEIME. Gal kažkuris pakeistų savo svanaudišką mąstyseną, taptų laimingesnis, o tapęs laimingesniu, stengtusi savo šviesą ir tiesą perteikti TAUTAI. Tokie turtingi ir tokie nelaimingi, o mano akimis žiūrint ir apgailėtini…

    • Viktorija

      2016-08-24 at 12:46

      Tikrai pritariu Jums 🙂

  15. Nežinomoji

    2016-08-23 at 11:01

    Yeeeeey!!! Kaip visada straipsnis nerealus 🙂 Beje, Alexai, jūs sakot, jog svarbiau suvokimas, o ne motyvacija, bet JŪSŲ TEKSTAS YRA PATI DIDŽIAUSIA MOTYVACIJAAA! Ačiū Jums už tai.

  16. Todas

    2016-08-23 at 11:49

    Tu Esi Dievas

  17. Joana

    2016-08-23 at 12:18

    Ačiū.

  18. Justas

    2016-08-23 at 12:35

    Palaikau tave Alexai ! Kol nepasikeisime patys, tol nepasikeis ir visuomenė, tad kuo daugiau nušvitusių žmonių tuo laimingiau gyvensime, Ačiū ! R-EVOLIUCIJA!

  19. Laura

    2016-08-23 at 21:31

    Dar vienas nuostabus straipsnis priverčiantis pakeisti savo gyvenimą į nuostabiausią ir nereliausią gyvenimą! Ačiū, Alexai!

  20. Audra

    2016-08-23 at 21:33

    Nenormalus. Nesu skaites nieko geresnio. Wow. ACIU!

  21. Vaida

    2016-08-23 at 22:16

    Sveiki,tikrai super straipsnis. Bet nevisada viskas taip paprasta pradeti kai neturi uz ko uzsikabinti , nevisi turi taip paprastai pradeti tai ko nori .

  22. Beata

    2016-08-23 at 22:27

    Patiko apie paauksuota sulciaspaude. Kaip tik stovi viena tokia,blizga)

  23. Inga

    2016-08-23 at 22:43

    Daugiau optimizmo šypsenų ir motyvacijos

  24. Nile

    2016-08-23 at 23:23

    Galima būti laimingu – tai vidinis ısitikinimas ir vertybių suvokumas. Amen.

  25. Daiva

    2016-08-24 at 02:26

    SUPER

  26. laurynas

    2016-08-24 at 13:19

    paprastai ir stipriai 🙂

  27. Karolis

    2016-08-24 at 13:52

    Ačiū. Daug straipsnių mačiau Tavo , bet čia pirmasis kuri atveriau ir išdrysau perskaityti. Nežinau kas laikė. Turbut tas idiotiškas tinginys, kuris plėšė iš vidaus ir pykosi su vidiniu Aš..
    Palieku tinginį lovoje ir einu susitikti su minima Laime.

  28. Draugas

    2016-08-26 at 07:27

    Puikus straipsnis. Žinai Alexai tu kuri savo legendą, tikiu, kad po savęs paliksi daug dakyku dėl kurių tave žmonės prisimins dar ilgai.
    Tu tik nesustok daryti tai ką darai..

  29. yjo

    2016-08-27 at 01:50

    :)))

  30. Julija

    2016-08-30 at 22:35

    Super!!!! ACIU!!!!

  31. Anonime

    2016-09-01 at 19:30

    O tai ka tie , kurie nemegsta gyvenimo, tai jau beviltiska jiems? Kaip ji pamegt?

  32. Jurgita

    2016-09-04 at 21:30

    Cha cha, gera rykštė „suaugusiems visažiniams“, „pasiteisinimų ekspertams“. Sveika! Oi kaip sveika!

  33. Augutė

    2016-10-03 at 13:31

    Super. Puiki motyvacija

  34. Vaida

    2016-10-13 at 10:51

    Ačiū! Tikra bomba, perskaičius nebesinori sėdėti vietoje!! 🙂

  35. Emilija

    2017-02-13 at 23:36

    Kodėl neparašote knygos apie viska? Manau, kad Jūsu knyga gali pakeisti milijona žmoniu gyvenima 😉

  36. Raimis

    2017-03-28 at 18:20

    Dekui. Būtent tai ko man šiai dienai reikia !

  37. Audrius

    2017-03-28 at 23:33

    Dar vienas labai puikus straipsnis.Aciuuu

  38. Emilija

    2017-05-08 at 12:16

    Zinoma, kad sunku suvaldyti gyvenima 🙂 reikia siekti, kad jis pageretu… Bet kas toliau? Matyt, visus slegia problemos, tik kai kurios is ju isivaizduojamos… Reikia tiketis vilties ir gerumo is gyvenimo 🙂 🙂 🙂 Linkiu kuo didziausiu troskimu. Cia ne visi isitikinimai sumineti, bet gal ir neverta ju visu mineti? Jie tik zlugdo pozityvias mintis ir tikslus niokoja, kurie veda i prieki 😉 Linkiu, kad bereiksmiai dalykai negadintu gyvenimo… :-* :-* :-* :-*
    Sekmes 🙂 😉 😉 !!!

  39. Laurita

    2017-12-15 at 21:21

    Ačiūūūū! Keep going!!!

  40. Aurimas

    2018-01-18 at 05:01

    Super batai..Integruoti grioveliai… 😀 Velniai griebtu istikruju viskas yra paprasta. Nesenai ziurejau filma SECRET. Rekomenduoju. Arba gera knyga „Jusu pasamones galia“ ir abu autoriai kalba ta pati…O ka jie kalba suzinosit paziureja ir perskaite kas dar nera to dare. +. Alexo motyvacijos ir Enjoy to Life !

Rašyti atsakymą

Tavo el. pašto adresas nebus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti *

Užsisakyk nuoširdžius 
+ becukrius naujienlaiškius!

Susiję straipsniai

Sukurta Adf.lt